Håll dig uppdaterad om Kommunals avtalsrörelse 2023

Håll dig uppdaterad om Kommunals avtalsrörelse – även som icke-medlem

— Registrera dig för Kommunals nyhetsbrev om avtalsrörelsen för icke-medlemmar och få viktig information direkt i din inkorg.

Ditt jobb påverkas även om du inte är medlem

Kollektivavtalet gäller alla på arbetsplatsen. Därför kommer du påverkas av resultatet av förhandlingarna även om du inte är medlem. Dessutom är kollektivavtalen ofta normerande för hela branschen. Skriv upp dig så berättar vi mer!

Topp tre anledningar att prenumerera på vårt nyhetsbrev för icke-medlemmar

📲 Få uppdateringar om pågående förhandlingar och vad som står på spel

När du registrerar dig får du regelbundna uppdateringar om vad som diskuteras under förhandlingarna och hur det kan påverka din arbetsplats, din lön och dina arbetsvillkor.

🧑‍🏫 Håll dig informerad om de viktigaste frågorna i avtalsrörelsen

Det är viktigt att känna till de största frågorna som påverkar din bransch. Genom nyhetsbrevet får du en snabb överblick över de mest kritiska ämnena i avtalsrörelsen.

🫶 Ta del av Kommunals arbete för bättre löner och arbetsvillkor

Kommunal kämpar för att förbättra anställdas situation. Genom att följa nyhetsbrevet får du inblick i hur de arbetar för att göra detta och hur deras insatser kan gynna dig.

”Om inte arbetsgivarna går med på våra krav kommer personalflykten tillta och välfärden raseras. Det borde vara en självklarhet att vi som skapar trygghet för andra också ska känna trygghet i vardagen.”

Malin Ragnegård, Kommunals ordförande